Huishoudster van prins William en Kate Middleton stapt op

© Photo News

Prins William en Kate Middleton zitten met de handen in het haar nadat hun persoonlijke huishoudster ontslag heeft genomen. Sadie Rice (35) werkte twee jaar lang voor het koninklijke paar, maar houdt daar nu mee op omdat de werkdruk haar te veel wordt. Nochtans is de huishoudster bij de royals niet haar proefstuk toe. Eerder werkte ze al voor de Noorse prins Haakon en de Britse Queen.

VVA

Sadie Rice heeft haar prestigieuze baan als huishoudster bij prins William en Kate Middleton opgezegd, nadat haar gevraagd werd om van Norfolk’s Anmer Hall naar Kensington Palace te verhuizen. Volgens een bron van de krant The Sun is de werkdruk haar te veel geworden.

"Ze wilden graag dat Sadie meer tijd op Kensington Palace zou doorbrengen en ze kreeg steeds meer werk haar kant uitgestuurd. Het was voor haar onmogelijk geworden om buiten haar werk om nog een normaal leven te leiden. Daarom heeft ze haar ontslag aangeboden en niets kan haar nog van gedachten doen veranderen," aldus de anonieme bron.

Haar vertrek komt hard aan bij het koppel, vooral omdat prins George (3) en prinses Charlotte (2) overduidelijk dol op haar waren. Sadie werkte twee jaar lang voor het koppel op hun landgoed Anmer Hall, waar de royals twee derde van hun tijd doorbrengen tot ze in september definitief naar Kensington Palace verhuizen. Hun huishoudster was verantwoordelijk om het huis met tien slaapkamers op orde te houden, deed de boodschappen voor het koppel en kookte voor hen.

De huishoudster werkte vijf jaar lang voor de Noorse prins Haakon en Mette-Marit in Oslo, voor ze in 2015 door Kate Middleton en prins William weggekaapt werd. Daarvoor werkte ze voor de Britse Queen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen