Geel geeft voorsprong tweemaal uit handen

Op speeldag 8 van de tweede klasse heeft Geel zaterdag verloren bij Seraing. Het werd 3-2.

JM

Goede start van Geel met een snel doelpunt van Steurs. Na een kwartier herstelde Seraing het evenwicht en Bochet zorgde voor de gelijkmaker. Geel was daardoor niet aangeslagen en kon vanop de stip verdiend met een voorsprong de rust ingaan. De thuisploeg kwam meer gedreven uit de kleedkamer en dat resulteerde in zes dolle minuten waarin men de scheve situatie kon rechtzetten.

Toch bleef Geel ditmaal wel overeind en in de slotfase kwamen de bezoekers nog sterk opzetten. Het was bibberen tot de laatste snik voor Seraing, maar Geel moest wel huiswaarts keren met lege handen.

Seraing: Didillon, D'Onofrio, Préseaux, Bojovic, Gendarme, Dufer, Dikaba (79' Vaccaro), Popoola, Kehli, Bochet (76' Boumediene), Stevance (76' Gueye).

Geel : Blondeel, Scheelen, Santermans, Spies, Christiaens, Berben, Van Mierlo (79' Cauwenberg), Annab, Kerckhofs, Steurs, Bossekota (65' Gielis).

Doelpunten: 12' Steurs (0-1), 24' Bochet (1-1), 43' Bossekota (1-2 strafschop), 56' Kehli (2-2), 62' Stevance (3-2).