© Foto W&F

© rr

© rr

© rr

1 / 4
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Brabo Immo bouwt luxeappartementen in domein Hooghuys

Brabo Immo heeft het domein Hooghuys met kasteeltje op de hoek van de Kapelsesteenweg en de Prinshoeveweg in Ekeren-Donk gekocht. Naast de renovatie van het kasteel en de inrichting van drie luxueuze kasteelappartementen, bouwt Brabo in het domein vier luxe appartement aan de Kapelsesteenweg en nog eens zes doorzonappartementen aan de Prinshoeveweg.

Marc Wouters

Het kasteeltje het grens van Ekeren en Brasschaat stond al ettelijke jaren leeg. De kosten voor renovatie en het onderhoud liepen voor kandidaat- kopers te hoog op.

“De stedenbouwkundige vergunning werd ons verleend op 1 juli van vorig jaar”, weet Paul van Kerckhoven, gedelegeerd bestuurder van nv Brabo. De benaming van het domein verwijst naar de familie Van den Eynde, eigenaar van brouwerij Het Hooghuys. Zoon Franciscus Van den Eynde, die dokter was en gehuwd met Ivonna Dierckxsen, kocht het kasteel in 1936. Voorheen was het eigendom van de zussen Lucie en Odille du Bois de Nevele die het kasteel lieten bouwen in 1891 op een stuk grond die verschillende eeuwen voordien ten dienste hebben gestaan van lokale brouwerijactiviteiten.

http://www.braboimmo.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER