© GRF

Internationaal transportbedrijf kiest voor Puurs

Het internationaal transportbedrijf Gilbert De Clercq uit Temse heeft zich op een week tijd in Puurs gevestigd. Het bedrijf was dringend op zoek naar een bijkomende vestiging in de regio.

Patrick Poppe

Het is vastgoedvennootschap Montea, gespecialiseerd in logistiek vastgoed in de Benelux en Frankrijk, dat het logistiek centrum in Puurs een tweetal weken geleden verkocht heeft aan het transportbedrijf. Het centrum bevindt zich aan Schoonmansveld 28 en was eigendom van Office Depot dat een zogeheten een sale & rent back van de site deed. Het gaat om een opslagruimte van 12.000 m² en een kantoorruimte van 2.000 m².

Internationaal Transport Gilbert De Clercq, dat werk biedt aan zo'n 140 medewerkers, was dringend op zoek naar een bijkomende vestiging in de regio en heeft intussen zelfs al zijn intrek in de gebouwen genomen; zo snel moest het gaan. Het familiebedrijf dat zijn wortels heeft in het Waasland maar ook vestigingen heeft in Spanje en in Slovakije, blijft groeien en uitbreiden. Het evolueerde van een klassieke transportfirma tot een logistieke partner die een geïntegreerde dienstverlening aanbiedt voor alle logistieke vragen en beschikt over een vloot van meer dan 250 vrachtwagens. Het bedrijft transporteert, verpakt en herdistribueert voeding, verpakkingen, chemie, papier, textiel, planten, bouwmateriaal enz.

"In Puurs gaat het om een uitbreiding van onze bestaande activiteiten. Daar zullen we de slimme logistiek van onder andere smeermiddelen organiseren. Dat heeft onmiddellijk al tien jobs opgeleverd en onrechtstreeks zal dat nog eens twintig jobs opleveren voor chauffeurs", zegt De Clercq.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER