Vader verkracht driejarig dochtertje en filmt alles

Een vader van zes kinderen verkrachtte zijn driejarige dochtertje met geweld. Een andere minderjarige dochter werd jarenlang verkracht. De man filmde alles en verspreidde de beelden. De rechtbank houdt haar vonnis in beraad.

hhm

De pervert zit in de cel in afwachting van een vonnis van de rechtbank in Turnhout. De moeder van de kinderen is vrij onder voorwaarden: zij wist volgens het Openbaar Ministerie maar al te goed wat er aan de hand was.

De verkrachter zelf wordt beschuldigd van op 4 mei 2013 zijn toen driejarige dochter met geweld te hebben verkracht. Een andere dochter, die minder dan 14 jaar oud was toen het misbruik begon, moest de seksuele strapatsen van haar vader vier, vijf jaar lang ondergaan. Bovendien prostitueerde de man zijn dochter.

De advocaat van de beklaagde verzocht de rechtbank tijdens de zitting om een straf met (probatie)uitstel, of een opschorting van de uitspraak van een straf (schuldigverklaring, maar geen bestraffing, red.). Alvorens een uitspraak te doen, beval de rechtbank bij hoogdringendheid een maatschappelijk onderzoek over de levenswandel van de man én een advies van een gespecialiseerde dienst in begeleiding en behandeling van seksdeliquenten. Na kennisname van deze beide rapporten wordt de zaak in september voortgezet.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen