Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Russische doelman Akinfeev stelt het goed

De Russische doelman Igor Akinfeev stelt het goed nadat hij vrijdag in de eerste minuut van de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Montenegro geraakt werd door een vuurpijl. Dat meldde de Russische voetbalfederatie zaterdag.

De 28-jarige Akinfeev zou volgens de Russische bond enkele kleine brandwonden aan het incident overgehouden hebben. ‘Maar ik voel me goed’, zegt de Russische keeper. ‘Jammer genoeg gebeuren deze dingen soms in voetbal. Ik hoop dat het niet meer voorvalt, niet in Montenegro of welk land dan ook in de wereld.’

Vrijdag werd de doelman van CSKA Moskou naar het ziekenhuis afgevoerd toen hij in de eerste minuut van de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Montenegro op het hoofd geraakt werd door een vuurpijl. Na een pauze van ruim een halfuur ging de match voort, maar in de 67e minuut werd de wedstrijd definitief stilgelegd omwille van problemen op en naast het veld. Op dat moment stond er 0-0 op het scorebord.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER EK 2016 Frankrijk