© Eddy Meulemans

© Eddy Meulemans

© Ronny Van Aerschot

© Nadine Maes

© Annick Moerenhout

© Annick Moerenhout

1 / 6
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Arendonk Zingt & Swingt verdrinkt niet in de regen

Ondanks de regen is de eerste dag van Arendonk Zingt & Swingt gisteravond al meteen op volle sterkte gestart, met veel volk, vrolijke livemuziek en een warme ambiance.

Eddy Meulemans

De veertiende editie van Arendonk Zingt & Swingt begon als vanouds met een optreden van de grootste liveband van Vlaanderen: het Arendonk Zingt-koor. Maar liefst 180 zangers en zangeressen stonden samen op het festivalpodium en zongen uit volle borst een selectie van hits van vroeger en nu, van Ta Fête van Stromae tot Kryptonite van Three Doors Down en Mia van Gorky. Topper van de avond op het hoofdpodium was de enige echte Laura Lynn.

Op het kleinere podium in de Bemdhal werd de avond afgetrapt door twee 17-jarige dj-talenten uit het dorp. Heatwavez, zo noemt het duo zich dat eerder al samenwerkte met grote hardstyle-artiesten. Na de heerlijke beats van Heatwavez volgden nog meer dampende dj-tandems: Station Earth ft. Mc Mota, Jebroer ft. Stephard & Skinto en… Gunther D ft. Skyve.

Vandaag volgt deel 2 van Arendonk Zingt 2015, met gratis optredens van onder meer Flip Kowlier, Jett Rebel, Les Truttes en Discobaar A Moeder.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER