© Theo Derkinderen

Feest van de burgemeester: fotohoekje en lichtgevende ballons

Het Feest van de Burgemeester is een beetje vernieuwd. Zo komen er lichtgevende ballons in de tent en kan iedereen op de foto met een Bornems gadget.

TDK

Het feest vindt naar goede gewoonte plaats in het sport- en recreatiedomein Het Breeven. In een grote tent. “Maar we vonden dat het allemaal wat moderner mocht. Wat meer spelen met de belichting, een beetje loungesfeer creëren”, zegt schepen Tom Van Ranst (CD&V) die van burgemeester Luc De boeck (CD&V) de toelating kreeg om één en ander op te frissen.

“Nieuwigheid is dat elke bezoeker op de foto kan. We voorzien een fotohoek waarbij iedereen met iets Bornems op de foto kan. Het gaat om gadgets zoals ons logo, het wapenschild, een grote fles bier of me de tekst ‘Ik zèn van Beurrem’. Foto’s die door de mensen kunnen gedownload worden zodat ze die bijvoorbeeld op hun Facebookpagina kunnen plaatsen.”

Het feest begint vanavond om 21 uur. Kaarten kosten zes euro in voorverkoop en acht euro aan de kassa.De opbrengst van het evenement gaat naar de jeugdwerking van de Bornemse sportclubs.

Lees zaterdag meer over de nieuwigheden in de Gazet van Antwerpen, regio Mechelen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER