© Patrick Hattori

Sister Bean heropent als duurzame ontbijt- en lunchbar

Na een sluiting van drie maanden voor een grondige renovatie is de populaire bar Sister Bean op de Mechelse Vismarkt helemaal terug van weggeweest. Groter, door een extra verdieping en met een uitgebreidere kaart om te ontbijten, te brunchen en te lunchen.

Sven Van Haezendonck

“Klanten kunnen bij ons genieten van kwalitatieve en seizoensgebonden eerlijke producten, lekkere koffie waar wij nog steeds sterk op inzetten en huisgemaakte desserts”, vertelt Ricardo Ghekiere. Voor die twee laatste was Sister Bean al bekend, maar voortaan wil de bar zich dus meer profileren als ontbijt- en lunchbar.

Kindvriendelijk brunchen

Ontbijten kan tijdens de week elke dag van 8 tot 11u30. In het weekend wordt heel de eerste verdieping ingenomen voor een uitgebreide brunch. Op zaterdag en zondag is iedereen welkom van 9 tot 14u30. “Daarmee mikken we op dertigers met kindjes. Tot tien jaar kunnen ze bij ons mee brunchen voor 1 euro per levensjaar. Zo zetten wij mee het kindvriendelijke karakter van Mechelen in de verf, wat wij graag steunen”, zegt Ricardo.

Sister Bean opent vandaag, zaterdag voor het eerst opnieuw de deuren van 8u tot 18u30. Om 15u is er een optreden van het Mechelse bandje Bash. De zaak heeft geen sluitingsdag meer, en is elke dag open van 8u tot 18u30. “We zullen dus wel geen nachtzaak meer zijn”, klinkt het. De mobiele pop-up koffiebar verhuist van de Thomas More hogeschool naar het Rivierenhof in Antwerpen.

www.sisterbean.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER