Verjaardagsfeestje loopt compleet uit de hand: agent slaat meisje (14) in het gezicht

Wat een leuk verjaardagsfeestje moest worden, is uitgedraaid op een fiasco. Alsof het nog niet erg genoeg was dat er plots politie voor de deur stond, brak er een waar gevecht uit. Een meisje zou namelijk een agent beledigd hebben en dat liet de man niet zomaar gebeuren.

tica

Een politieagent uit Texas verloor zaterdag zijn geduld toen een 14-jarig meisje hem beledigd zou hebben. Wat er precies gezegd is geweest weet niemand, maar de tiener het heeft moeten bekopen met een paar slagen in het gezicht. In het midden van de parking werd het meisje hardhandig aangepakt terwijl iedereen er naar stond te kijken. Niet veel later werd ze opgepakt op verdenking van het aanvallen van een ambtenaar. Haar moeder, die alles gezien had, probeerde de agenten nog tegen te houden, maar tevergeefs.

Een getuige filmde alles en postte de video online. Op die manier zijn de beelden ook bij het korps geraakt van de politieagent. “Wij hebben de beelden ook gezien en zijn alles aan het bespreken. Verder willen we nog niet reageren op het incident”, klinkt het. En ook burgemeester Ivy Taylor zag de video. “Ik betreur dit hele incident. Zo’n gevecht tussen een agent en tiener is hard om aan te zien. Bodycams moeten nu uitwijzen wat er precies gebeurd is”, zei hij. De advocate van het meisje verklaarde eerder al dat haar cliënt een uitstekende student is zonder enig gewelddadig verleden en gelooft in haar onschuld.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen