Adam Sandler tekent voor vier Netflix-films

Komedie-acteur Adam Sandler gaat vier films maken voor de Amerikaanse streamingdienst Netflix. Dat hebben de acteur en het bedrijf gezamenlijk bekendgemaakt. De eerste film zal in de loop van 2015 te zien zijn op Netflix.

"Ik heb onmiddellijk "ja" gezegd voor een bepaalde reden: Netflix rijmt op wet chicks", grapte de acteur, die eerder al te zien was in films als "Grown ups", "The waterboy" en "I now pronounce you chuck and larry". "Let the streaming begin", voegde hij er nog aan toe.

"De mensen houden van Adams films en bekijken ze vaak opnieuw en opnieuw", zei Ted Sarandos die bij Netflix verantwoordelijk is voor de content. "Hij spreekt kijkers van alle leeftijden aan. Iedereen heeft een favoriete film, een favoriete quote, niet enkel in de Verenigde Staten, maar in de hele wereld."

Met deze overeenkomst zet de streamingdienst, die sinds kort ook in ons land beschikbaar is, een nieuwe stap. Enkele dagen geleden maakte het bedrijf bekend dat het voor de eerste keer een film zal produceren. Tot voor kort maakte de dienst enkel tv-series zoals "House of cards".

De vier films zullen enkel via Netflix te bekijken zijn.

Meest gelezen