Direct naar artikelinhoud
Zomer

Knokke blijkt pop-upparadijs bij uitstek

Eva Velazquez en Odile Jacobs.Beeld rv

Tussen Knokke en De Panne ligt 67 kilometer vol leuke dingen, maar het walhalla van pop-ups moet toch wel Knokke zijn. 

The-Corner-Shop

Tijdens het jaar is The-Corner-Shop (Kustlaan 323) een online winkel waar je terecht kan voor exclusieve luxespullen van merken als Wood Wood, Uncommon Matters, Intropia, Baum und Pherdgarten. Deze zomer haal je gewoon je bikini of clutch voor op het strand in de popup. Elke dag in juli en augustus open.

Billion Dollar Babes

Basics in jersey, daarvoor staat Billion Dollar Babes (Dumortierlaan 11). Dit Belgische merk presenteert van juni tot augustus een collectie multitops, jumpsuits, maxijurken, en leggings in allerlei effen kleuren en zomerse prints. One size fits all moet passen voor wie maat 36 tot 42 heeft. Gold Label is dan weer bedoeld voor maatjes 44 en meer. Bovendien spot je hier ook fijne vintage decoratie.

Eva Velazquez & Odile Jacobs

Om de pop-up van Eva Velazquez en Odile Jacobs (Emile Verhaerenlaan 10) te bezoeken is het kwestie van snel te zijn. Van 1 tot 20 augustus, een kleine drie weken dus, presenteren deze twee jonge Belgische ontwerpsters hun collectie aan de badgasten. Eva Velazquez doet dat met een tijdloze garderobe, Odile Jacobs met Afrikaanse prints.

Eva Velazquez & Odile Jacobs
Beeld rv

Clouds of Fashion

Al van bij het openingsweekend zat het terras van Clouds of Fashion (Zeedijk 659) afgeladen vol. Vanaf 8.30 uur worden er ontbijtjes geserveerd, en ze gaan door met lunches, tapas en cocktails tot 2 uur ’s ochtends. Fijne strandaccessoires zoals betaalbare zonnebrillen, float­ables (drijf eens op zee in een avocado), sneakers of bikini’s vallen er te scoren in de ruime shop op de hoek van het ‘roze plein’ en de Zeedijk. Nog tot eind oktober blijft deze pop-up open.

Le Freak, c'est Tutu Chic

Niet bang om op te vallen? Dan zijn de ontwerpen van Freya Poppe vast aan u besteed. Nood aan een goeie Instagram-post? Dan zit u helemaal goed met een foto van een van de freakshakes die hier geserveerd worden door de Tutu Chic-dolls (Zeedijk 717), onder wie ex-miss België Lenty Frans, Jill De Greef van Pink Ambition, en dj en model Lotte Feyen. Slagroom, macarons, donuts, marshmallows: alles bij elkaar in één shake, dat kan. Of u na het verorberen van zo’n guilty pleasure nog in zo’n tutu past, is nog maar de vraag.