© PhotoNews

HERBELEEF. Legear stunt tegen Anderlecht: 2-3

Na de stuntzege tegen Standard, trok STVV zondag naar Anderlecht. Ondanks het feit dat Anderlecht in de 18de minuut op voorsprong kwam door een goal van Massimo Bruno, zorgde STVV voor de grote verrassing. Boli scoorde in de 21ste minuut de gelijkmaker. Na de rust mocht Legear zijn eerste minuten maken voor STVV. Hij nam de plaats in van Dussaut. Nog geen tien minuten later zorgde Legear voor de 1-2, om nog eens tien minuten later hetzelfde te doen: met 1-3 leek STVV niets meer te vrezen te hebben, al werd het toch nog even spannend toen Teodorczyk voor de 2-3 zorgde. Na vijf minuten extra tijd was het echter STVV die zegevierend naar huis kan keren.

Mathias Vranckx

Herbeleef de match met videobeelden van de belangrijkste fases. U kan het volledige wedstrijdverslag bekijken vanaf 23u via www.hbvl.be/sport!

Bent u geen abonnee? Dan kan u hier gratis een proefabonnement van 14 dagen nemen.