Oscar and the Wolf op Pinkpop

Pinkpop heeft weer een nieuwe lading namen gelost. Naast Pharrell Williams mag ook de Limburgse band Oscar and the Wolf het beste van zichzelf geven. De 46ste editie van Pinkpop vindt plaats op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juni 2015 op het vertrouwde festivalterrein van Megaland in Landgraaf.

mal

Het gaat goed met de Limburgse band Oscar and the Wolf. De melancholische elektro popband bracht vorig jaar het debuutalbum “Entity” uit en is sindsdien de wereld aan het veroveren.Ze wonnen onlangs drie MIA muziekawards en kreeg het album de platina status en ook in Nederland verkopen alle zalen steevast uit. De betoverende stem van zanger Max Colombie houdt steeds meer mensen in hun greep en live maakt de band waar wat ze op het album voorschotelen. Na afloop van Eurosonic riep VPRO’s 3voor12 het optreden van de band uit tot beste show van het festival. Oscar and the Wolf speelt, naast enkele andere acts, ook op de Perspresentatie op woensdag 25 februari in Paradiso.

Eerder werden al de komst van Muse (afsluiter vrijdag 12 juni), Robbie Williams (afsluiter zaterdag 13 juni), Foo Fighters (afsluiter zondag 14 juni), Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators, Dotan en Rise Against naar Landgraaf aangekondigd. Pinkpop 2015 vindt plaats op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juni 2015 op het vertrouwde festivalterrein van Megaland in Landgraaf. De kaartverkoop voor de 46ste editie van Pinkpop begint op zaterdag 28 februari 2015 om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en de bekende Ticketmaster voorverkoop-adressen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer