Belgische echtgenoot Grace Jones: “Ik ben gelukkig hertrouwd”

© Mediahuis

Afgelopen maandag onthulde zangeres en actrice Grace Jones (68) dat ze ooit vijf jaar getrouwd was met een Belgische man. Amper één dag later reageert ‘haar man’ Atila Altunbay in de krant Het Laatste Nieuws. “Het huwelijk met Grace is niet geldig want ik ben inmiddels zonder problemen hertrouwd.”

lla

Wat een doorsnee avondje uit in discotheek Carré moest worden, draaide voor de toen 21-jarige Antwerpenaar Atila Altunbay uit op een vijf jaar durende romance met wereldster Grace Jones. “Ik had Grace meteen gezien”, zegt Altunbay. “Ik wilde indruk maken en keerde haar de rug toe. Dat bleek te werken want niet veel later zal ik met Grace in de vipruimte op een enkele meters van de leden van Clouseau. Tussen Grace en mij klikte het meteen, ook al kende ik haar amper. Ik wist helemaal niet dat ze zo’n grote vedette was!”

Na een kort verblijf keerde Grace terug naar de Verenigde Staten maar het duurde niet lang vooraleer de wereldster terug in België stond met een prangende vraag. “Ze vroeg me om bij haar in te trekken maar dat was niet evident”, vertelt Altunbay. “Ik studeerde marketing en wilde mijn toekomst niet op het spel zetten. Toen vroeg Grace mij om met haar te trouwen. Ik moet toegeven dat ik geaarzeld heb. Zij was 48, ik 21. Mijn vrienden zouden me gek verklaard hebben als ik het niet zou doen. Dus vertrok ik met haar naar Brazilië, waar we trouwden.”

Jaren na de romance werkt Altunbay bij Volvo Gent en is hij gelukkig getrouwd met een andere vrouw. “Ik denk niet dat het Braziliaanse huwelijk met Grace geldig was want we zijn nooit officieel gescheiden en toch kon ik zonder problemen hertrouwen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen