© Twitter

© carlo coppejans

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Smaakmaker Refaelov blijft langer bij Club Brugge: "Ik kijk uit naar Champions League"

Smaakmaker Lior Refaelov (30) heeft zijn contract bij Club Brugge, dat nog maar één jaar liep, met twee seizoenen verlengd. De Israëliër ligt nu tot juni 2019 vast in het Jan Breydelstadion.

wic

Refaelov (30) speelt sinds 2011 voor blauw-zwart en dit jaar had hij ondanks blessureleed toch een belangrijk aandeel in de titel. Gisteren werd hij nog tweede in het Gala van "Profvoetballer van het Jaar".

"Ik ben zeer blij om mijn verblijf in Brugge te kunnen verlengen", zegt Refaelov op de website van Club. "De supporters hebben mij enorm gesteund de voorbije jaren en ik kijk er naar uit om met hen de Champions League in te gaan."

CEO Vincent Mannaert was trots dat hij de smaakmaker in Brugge kon houden: "Rafa is op en naast het veld een belangrijke speler voor ons. We zijn blij om hem langer aan ons te kunnen binden. Hij vat eind juni zijn zesde seizoen aan bij ons en mag dus een echte Club-man genoemd worden."

Refaelov speelde 188 officiële matchen in 5 seizoenen Club, dat maakt hem na Birger Jensen en Henk Houwaart de buitenlandse speler met de meeste matchen in Brugse loondienst.

MEER OVER Jupiler Pro League

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL