‘Thuis’-actrice haalt alles uit de kast om Johnny Depp te zien

© Photonews

Het zijn woelige tijden voor Johnny Depp, maar zelfs nu kan hij op zijn schare trouwe fans blijven rekenen. Onder hen ook 'Thuis'-actrice Moora Vander Veken (24). Toen ze vernam dat hij met zijn band Hollywood Vampires afgelopen weekend optrad in Duitsland, sprong ze in haar auto en reed liefst eventjes vier uur om haar idool toch maar te kunnen zien, meldt Het Laatste Nieuws.

flb

'Thuis'-actrice Moora Vander Veken had zondagochtend op Twitter gezien dat Johhny Depp met zijn Hollywood Vampires die dag zou optreden in het Herborn. Die Duitse stad ligt op ongeveer 400 kilometer van haar woonplaats, maar dat hield haar niet tegen om impulsief alleen de auto in te stappen en naar het concert te rijden. "Een gek plan, ik weet het, maar het was de moeite waard: het werd een fantastisch concert", zegt ze aan Het Laatste Nieuws.

Volgens Moora viel niet te merken aan Johnny dat hij zich in woelig water bevindt. Zijn vrouw Amber Heard vroeg de echtscheiding aan na vermeend huiselijk geweld. Toch kan de 52-jarige acteur rekenen op heel wat steun van onder andere dochter Lily-Rose en ex Vanessa Paradis die menen dat hij helemaal geen aggresieveling is. En ook Moora geeft hem voorlopig het voordeel van de twijfel. "Het zou me verbazen mocht Johnny echt losse handjes hebben, maar je weet natuurlijk nooit. Hij is een grote inspiratiebron voor mij, op vlak van acteren, maar ook op vlak van mens zijn."

 

Impulsieve roadtrip naar Herborn voor J. Depp ?? #thehollywoodvampires

Een video die is geplaatst door Moora Vander Veken (@mooravd) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen