Jill krijgt echt wat ze wil in 'Temptation Island'

© *

In de tweede aflevering van 'Temptation Island' op Vijf wordt duidelijk dat Marvin en Luc niet bestand zijn tegen de verleiding, dat de meisjes langzaam ontdooien en dat Jill echt ook krijgt wat ze wil.

tib

Opgelet, spoilergevaar. Lees niet verder als u de tweede aflevering van 'Temptation Island' nog wil bekijken!

Een nieuwe dag op 'Temptation Island' en de kandidaten gaan op blind date. Om het kort te houden: er wordt gekookt, geschilderd, door grotten gewandeld en bootje gevaren en alle deelnemers die op date gaan, houden er 'een leuke klik' aan over. Alleen Haroon gedraagt zich verdacht: hij is afstandelijk zolang er camera's draaien, maar volgens vrijgezel Lindsey gaat hij over op flirtmodus zodra er niet gefilmd wordt.

Zoals altijd slaat de echte 'temptation' pas toe als de flessen drank worden bovengehaald. De vrouwen bouwen een bescheiden feestje, maar op het manneneiland weten de verleidsters dat hun taak pas echt gemakkelijk wordt als mannen zo dronken zijn dat ze hun eigen naam niet meer weten. De Nederlandse jongens Haroon en Regilio kruipen opnieuw op tijd onder de wol, Marvin en Luc bouwen nog een feestje. Jolyn 'Ik ben hier om het hartje te breken' ontdekt dat whiskey de zwakke plek is van Luc. Jill 'Ik krijg altijd wat ik wil' plengt een paar tranen om door Marvin getroost te worden, maar kan haar glimlach niet verbergen als ze met een blik op de camera naast hem in bed kruipt.

Is er al verleiding?

Op het vrouweneiland is vrijgezel Gregory helemaal gek van Jolien en vraagt hij zich hardop af of haar vriend Luc wel goed is voor haar. Op het manneneiland worden Luc en Marvin bijna aangevallen door respectievelijk Jolyn en Jill die het woord 'subtiel' niet kennen en hun missie bijna angstwekkend serieus nemen.

Is er al iemand vreemdgegaan?

Luc wordt na een avond shotjes drinken naar zijn kamer gebracht door Jolyn, met wie hij ook al op date was geweest. De nachtcamera registreert hoe Jolyn naast hem in bed kruipt, maar gezien de moeite die het haar kost om zijn T-shirt uit te trekken, valt te betwijfelen of er meer gebeurd zou kunnen zijn.

Marvin beweert bij hoog en laag dat hij op avond één alleen maar met vrijgezel Véronique is gaan zwemmen, al claimt zij dat er wel gekust is. Op de tweede avond laat hij zich opnieuw verleiden door ver van de camera's met Jill naar zee te trekken, waar er wel gekust wordt. Een beetje later komt Jill zijn uit badkamer -waar écht geen camera's hangen - met niets dan een handdoek en kruipt ze zelfvoldaan naast hem in bed.

De strafste quotes

“Ik wilde gaan zwemmen in de zee, hij kwam achter me aan en voor ik het weet, waren we aan het zoenen” - vrijgezel Véronique herinnert zich de eerste avond.

“We hebben niet gezoend, gewoon gezwommen in de zee, je bent maar één keer in Thailand” - Marvin herinnert zich de avond met Véronique anders.

“ Als je iemand met een blauw oog ziet, dan weet je dat ik het gedaan heb” - Kirsten is niet zo gecharmeerd door de avances van de mannelijke vrijgezellen.

“ Ik kijk ook wel eens waar het nog nat is, maar ik heb nog niet zoveel nats gezien” - het gaat hier voor alle duidelijkheid over verf, maar vrijgezel Shane laat de kans om een dubbelzinnig mopje te maken, niet zomaar passeren.

“Ik ben zoals een slang die ronddraait en wacht om het muisje te pakken” - vrijgezel Jolien heeft dichterlijke capaciteiten.

“Ik denk soms te veel na” - Jill heeft het even moeilijk en zoekt huilend troost bij Marvin - soms helpen een paar tranen om te krijgen wat je wil.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen