© Photo News

Adele deelt pakkende boodschap met fans: was dit haar laatste tour ooit?

In een handgeschreven brief heeft Adele haar fans uitgebreid bedankt, maar de nasmaak van het bericht klinkt somber. Daarin zegt de ‘Someone Like you’-zangeres immers hoe erg ze haar familie en haar thuis mist, wanneer ze op tour is. “Het is niets voor mij. Ik ben een echte huismus”, klinkt het.

mrra

119 shows. Zo veel staan er al op Adele haar teller. Er staan nog vier optredens gepland in Wembley Stadium in Londen, een thuismatch. Bij de programmaboekjes van die concerten zat een verrassing voor de fans, een brief van hun idool. Maar de toon van de tekst doet heel wat liefhebbers geloven dat het mogelijk wel eens de laatste tour kan zijn.

Dankbrief of afscheidsbrief?

“Dit is het dan, na 15 maanden onderweg. Wij zijn met deze tour naar Ierland, het Verenigd Koninkrijk en heel Europa, de Verenigde Staten en eindelijk ook Australië en Nieuw-Zeeland geweest”, schrijft Adele. ”Een onvoorstelbare reis, een onvergetelijke ervaring.”

Maar dan klinkt de tekst heel wat emotioneler. “Ik deed deze tour alleen maar voor jullie en ik hoop dat het een impact heeft gehad op jullie leven, zoals mijn idolen dat ook voor mij deden”, schreef de zangeres. “Ik wou dat de laatste shows in Londen waren, omdat ik niet zeker weet of ik ooit nog een tour ga doen, dus de laatste moet hier thuis zijn.”

Veel fans zien daarin het einde van een tijdperk, waarin ze Adele op grote podia konden gaan bewonderen. Nu lijkt het alsof ze meer tijd wil maken voor haar zoontje Angelo James Konecki (5). “Ik ben een echte huismus en geniet van de kleine dingen in het leven”, zegt ze, waarna ze iedereen wil bedanken voor hun steun.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer