Dit zijn de vaakst gezochte kapsels via Google

© Photonews

Inspiratie nodig voor het volgende bezoekje aan de kapper? Dan is het vaak makkelijk om naar voorbeelden te grijpen die alomtegenwoordig zijn zoals de kapsels van de sterren, ook als je mee wilt zijn met de laatste trends. Het magazine Elle sloeg daarom samen met Google de handen in elkaar en ging op zoek naar de vaakst gezochte kapsels van de celebrities.

flb

Hoewel de sterren van deze planeet ongetwijfeld stukken vaker dan de doorsnee vrouw in het kapsalon vertoeven, lijken we voor snitinspiratie toch naar hen op te kijken. In de verschillende categorieën kwamen telkens andere sterren naar voor. Wat 'lang haar' betreft, staat Beyoncé op plaats één. Na de indrukwekkende beach waves van Queen B volgen inzake populariteit de lange lokken van Blake Lively, Mila Kunis en Chrissy Teigen.

Het zijn vooral de 'bob' van Rihanna en Jennifer Lawrence die het goed doen in deze categorie. Een korter kapsel blijkt hen prima af te gaan.

De pony die iedereen lijkt te willen, is dan weer terug te vinden in de kapsels van Taylor Swift, Zendaya of Emma Stone.

Het kapsel waar het minste werk in wordt gestopt, maar toch het vaakst wordt bewonderd, is dat van Gigi Hadid. Het ziet er uit alsof ze zo uit bed is gerold, maar ook of dat ook echt zo is, is nog maar de vraag.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer