© Geert Van de Velde

Voordelig met trein en bus naar Graspop

Graspop Metal Meeting, NMBS en De Lijn slaan de handen in elkaar om je op een vlotte én voordelige manier naar Graspop in Dessel te brengen. Met de trein reis je voordelig naar het station in Mol. Tussen het station in Mol en de festivalweide voorziet De Lijn een pendeldienst.

Saskia Van Gestel

Vorig jaar lanceerde NMBS al een ruime zomer campagne gericht op festivals. Dit jaar zullen ze de festivaltreinen blijven stimuleren om zo festivalgangers vlot op hun bestemming te brengen en hernieuwt NMBS de samenwerking met Graspop Metal Meeting.

Festivalgangers betalen 10 euro voor een e-treinbiljet met bestemming Mol. Dat biljet omvat de treinreis heen-en-terug in 2de klas vanaf eender welk Belgisch station naar het station MOL. Je kan de datum van de heen- en van de terugreis kiezen binnen de periode van donderdag 16 t.e.m. maandag 20 juni 2016. Het Graspop Metal Meeting e-treinbiljet is te koop vanaf woensdag 25 mei.

De Lijn voorziet een pendeldienst tussen het station van Mol naar het festival, en tussen het festival en de K+R zone in het centrum van Dessel (met een tussenhalte aan de ingang van Metal Town). Festivalgangers met een festivalticket kunnen hier vrij gebruik van maken.

Meer info: www.graspop.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER