© REUTERS

© REUTERS

thumbnail: null
thumbnail: null

“Janet Jackson (49) zwanger van eerste kind”

De Amerikaanse zangeres Janet Jackson en haar wederhelft Wissam Al Mana zijn in verwachting van hun eerste kindje. Dat schrijft RadarOnline.

wver

De 49-jarige vrouw schrapte recentelijk alle concerten van haar Unbreakable Tour in Europa. Ook het geplande optreden van 3 mei in het Antwerpse Sportpaleis ging niet door. Naar eigen zeggen wegens “onvoorziene omstandigheden”.

Die bleken bij nader inzien behoorlijk voorzien. Jackson wordt mama en bouwt op advies van de dokter rust in. “Ik ben jullie niet vergeten en hervat mijn tournee zodra ik kan”, liet ze haar fans weten.

De jongste van de muzikale familie begon haar solocarrière in 1986 met het hip-hop album ‘Control’. Na de dood van Michael Jackson in 2009 zette ze haar muzikale loopbaan tijdelijk stop. Vorig jaar bracht ze een nieuw album uit, het eerste sinds het overlijden van haar broer.

De zangeres heeft al in vier verschillende decennia een nummer één-hit gescoord. Vorig jaar was haar comebackplaat Unbreakable al haar zevende album dat op de eerste plaats belandde in de Amerikaanse hitparade. Ook haar albums Discipline, All for You, The Velvet Rope, Janet, Rhythm Nation 1814 en Control stonden op de eerste plaats. In het verleden hebben enkel Madonna en Barbra Streisand nog meer nummer één albums gescoord. Streisand heeft de leiding met tien albums, Madonna heeft er acht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer