© VTM

Deze wegen slaat Laura Tesoro in na drukke muzikale zomer

Laura Tesoro zit stilaan aan het einde van een drukke muzikale zomer. Tijd voor een rustpauze, zou u denken. Maar niets is minder waar. In het najaar van 2016 is te zien in ‘Belgium’s GotTalent’, waarvoor nu al audities lopen. Bovendien gaat ze in 2017 samen met Niels Destadsbader in een gloednieuwe talentenjacht ook op zoek naar mannelijke zangers.

jdb

Het einde van de zomer nadert, en dus stelde VTM traditiegetrouw zijn najaarsprogrammatie voor. Daarin zien we onder meer straffe kleppers als Cordon, Wat Als? en Jonas & Van Geel eindelijk terugkeren. Daarnaast had VTM nog een stevige verrassing in petto.

Zo trekt onze Eurosong-ster Laura Tesoro nog meer de televisiekaart en zal ze begin 2017 te zien zijn in een gloednieuwe talentenjacht. Daarin gaat ze samen met Niels Destadsbader “op zoek naar kerels met een eigen persoonlijkheid die gepassioneerd zijn door muziek en graag in het Nederlands zingen. Geen typische boysband, maar een gezonde Nederlandstalige popgroep met ballen”.

Eerder raakte al bekend dat Tesoro in 2016 ook te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van ‘Belgium’s Got Talent’, waar ze samen met Koen Wauters een presentatieduo zal vormen. Ervaren jurylid Niels Destadsbade krijgt er bovendien drie nieuwkomers bij: An Lemmens, Stan Van Samang en Dan Karaty.

© DBA

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer