Speurders tasten in het duister over dode vrouw die ze op straat vonden. Tot een vrouw uit Brussel hen belt

© Photo News

Toen in de nacht van zaterdag op zondag een vrouw dood werd aangetroffen op straat in het Italiaanse Palermo, stond de politie voor een mysterie. Duidelijkheid kwam er pas aan een telefoontje van een vrouw uit Brussel.

gjs

De speurders tastten zondag nog volledig in het duister over de halfnaakte vrouw die ze de voorbije nacht dood tussen twee geparkeerde wagens in het centrum van Palermo hadden gevonden. Ze had geen kledij aan, waardoor ze haar identiteitspapieren niet konden vinden.

Het mysterie werd uiteindelijk opgelost na een telefoontje uit Brussel. Een vrouw die er op vakantie was bij haar zus en diens gezin, had het meisje herkend als haar nicht. Onder meer haar haar en kledij deden haar denken aan de 25-jarige Valentina Castiglia. De agenten contacteerden meteen haar vader, die kwam bevestigen dat het om zijn dochter ging.

“Op haar achttiende verjaardag is ze thuis weggelopen”, vertelde de vrouw aan PalermoToday. “We hebben gedaan wat we konden om haar te laten terugkeren, maar ze wilde bij Paul wonen. We kennen zijn achternaam niet eens.”

De speurders doen er nu alles aan om te achterhalen wat er met Valentina gebeurd is. De eerste onderzoeken lijken niet te wijzen op een gewelddadig overlijden. Mogelijk gaat het om een overdosis.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen