Claire (31) wilde geen 'dikke bruid' worden, en dit is het resultaat

© twitter

De 31-jarige Claire Crowther, een vroedvrouw uit de stad Wrexham in Noord-Wales, heeft in vier jaar tijd een complete transformatie ondergaan. Ze verloor tientallen kilo's en veranderde zo van een vrouw met een ongezond overgewicht naar een echte atleet.

boj

Toen Claire Crowther een venijnige opmerking over haar gewicht kreeg van de echtgenoot van een vrouw die ze behandelde, was dat voor haar het teken om af te vallen. 'Ik was zo gekrenkt in mijn eer, hoewel ik wist dat hij gelijk had. Maar het feit dat een compleet onbekende man zoiets zei, zorgde ervoor dat ik vastbesloten was om iets aan mijn gewicht te doen', zegt ze.

Haar gewicht was helemaal 'uit balans' gegaan nadat ze als studente vroedkunde vaak shiften moest draaien. Tijd om te sporten was er niet meer, en 's avonds laat at Claire vaak 'comfort food'. Op een bepaald moment woog ze bijna 90 kilo, terwijl ze 1,60 meter groot is.

Huwelijk

Claire was zo ongelukkig met haar uiterlijk, dat ze niet wilde trouwen met haar vriend Stephen. Maar samen met hem schreef ze zich vier jaar geleden in bij een afslankclub. Ze viel maar liefst 25 kilo in tien maanden tijd.

Toen het moeilijker begon te worden om af te slanken, schreef ze zich in bij de fitnessclub DW Fitness. Tegen de volgende zomer was ze nog eens 12 kilo kwijtgeraakt. En jawel, toen Stephen haar ten huwelijk vroeg, zei ze 'ja'. 'Ik kon toen eindelijk een trouwkleed kopen zonder te moeten vrezen dat ik er als een 'dikke bruid' zou uitzien.'

Twee transformaties

Fitness werd hun leven, en toen hun trouwdatum in oktober vorig jaar naderde, gingen ze aan de slag met personal trainers. En zelfs na het huwelijk zijn ze doorgegaan met veel sport en gezonde voeding. 'De steun van mijn man was de sleutel tot mijn gewichtsverlies. Samen één doel nastreven voelde fantastisch', zegt Claire.

Zelf kan ze de transformatie van haar lichaam amper geloven: 'Ik heb mijn lichaam twee keer veranderd: van obese naar gezond, en van gezond naar atletisch.'

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Een foto die is geplaatst door Claire Crowther (@clairetattooedfitnessgirl) op

 

the start of the journey... let's see what 17 weeks brings... #transformationchallenge

Een foto die is geplaatst door Claire Crowther (@clairetattooedfitnessgirl) op

 

on our way to bodypower!!! ????? #bodypowerexpo #transformationchallenge #fitness #fitfam #inspirationforthenation #excited #happy #mrandmrs #roadtrip #gymlife

Een foto die is geplaatst door Claire Crowther (@clairetattooedfitnessgirl) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer