© BELGA

Leerlingen die VIP-onthaal Night of the Giants verzorgen zien meteen klasgenoot spelen

Leerlingen van het Atheneum in Willebroek zullen op woensdag 4 mei het VIP-onthaal van de zevende editie van de Night of the Giants in het Sportpaleis. Het wordt extra speciaal voor de leerlingen, want één van hun klasgenoten speelt zelf mee.

inke

De jongens en meisjes van 7 Kantooradministratie en Gegevensbeheer verwelkomen op woensdag 4 mei de 1000 deelnemers aan het VIP-diner van de Night of the Giants in het Sportpaleis. De leerlingen zorgen voor het onthaal en voor de verkoop van de merchandising in de VIP-ruimte.

De activiteiten maken deel uit van hun tweede GIP-opdracht (Geïntegreerde Proef). “Onthaal verzorgen, verkoopgesprekken houden en kassaverrichtingen uitvoeren zijn leerdoelen die in het leerplan voorkomen”, zegt begeleidend leerkracht Ann Van der Auwera. “Een simulatie in de klas is niet echt realistisch en waar kan men beter leren dan in de praktijk.”

Het is de tweede keer dat de leerlingen het VIP-onthaal tijdens de Night of the Giants verzorgen. Deze editie is wel extra speciaal, want één van hun klasgenoten, de 19-jarige Ordane Kanda, is een speler bij de Antwerp Giants. “Ordane zelf kan deze proef natuurlijk niet meedoen, omdat hij moet spelen. Voor hem is een andere opdracht voorzien op een andere datum”, aldus Ann Van der Auwera.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners