Deze knappe mannen veroveren Instagram

© Nick Bateman Instagram

Niet alleen vrouwen, maar ook mannen kunnen een carrière in de modellenwereld ambiëren. De volgende mannelijke modellen zijn niet alleen veel gevraagd op de catwalk en in reclamecampagnes, maar hebben ook een horde volgers en fans op Instagram.

kvd

Het Zweedse model Henrik Fallenius woont nu in New York en was al te zien in reclamecampagnes voor de kledingketen H&M. Ook het Amerikaanse modemagazine 'Harper's Bazaar' strikte hem voor haar cover. Hij heeft bijna 10.000 volgers op Instagram.

 

#moodytuseday @billykiddstudio

Een foto die is geplaatst door Henrik Fallenius (@h_fallenius) op

Nicolas Ripoll heeft zo'n 9.500 volgers op Instagram. Hij is afkomstig uit Argentinië en schitterde al in campagnes voor Sisley en Valentino.

 

Test shoot @nicosinclair

Une photo publiée par Nicolas Ripoll (@nicolasripoll) le

Nathan Webb is afkomstig uit Florida, maar woont nu in Hollywood. Hij deed modellenwerk voor Abercrombie & Fitch en heeft 9.473 fans op Instagram.

Nick Bateman is geboren in Canada en was model voor onder andere Calvin Klein en Abercrombie & Fitch. Hij wordt gevolgd door 1.052.000 Instagrammers.

 

??

A photo posted by Nick Bateman (@nick__bateman) on

De Londense Stephen James is model in onder andere Barcelona, Londen, Milaan en New York. Hij heeft bijna 215.000 volgers op Instagram.

 

5am In Almeria

Een foto die is geplaatst door STEPHEN JAMES (@whoiselijah) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer