Zo zie je eruit als een supermodel

© www.charlottetilbury.com

Charlotte Tilbury, de make-upartieste die geliefd is in heel Hollywood, heeft een beautybox op de markt gebracht met make-up waardoor je op een supermodel gaat lijken. En om je te helpen deze look te creëren, heeft ze er zelfs een video in verwerkt waarin ze alles stap voor stap uitlegt.

kvd

De beautydoos is een combinatie van een authentieke juwelendoos en het technologisch vernuft van een iPad. Als je de doos opent, krijg je meteen een video te zien met uitleg over en tips voor het perfect aanbrengen van make-up. Het is gevuld met make-up uit haar eigen collectie, die ze gebruikt om heel wat beroemdheden te schminken. Terwijl Charlotte dus alle geheimen uit de doeken doet, kan de beautyliefhebber zelf aan de slag.

De beautykit draagt de naam ‘The Supermodel Genius Tutorial Video Box’ en draagt een prijskaartje van zo’n 250 euro. Met de naam wordt verwezen naar de ‘Supermodel Look’: een look geïnspireerd door alle supermodellen waarmee Charlotte al gewerkt heeft. Tot haar vaste klanten kan ze dan ook namen zoals Kate Moss, Kim Kardashian, Cara Delevingne, Jennifer Aniston en Penelope Cruz rekenen. Over de ‘Supermodel Look’ schrijft de make-upkoningin op haar website: ‘geïnspireerd door de hemelse supermodellen van de jaren ’90 en de geweldige iconen van de hedendaagse catwalk: van Linda, Cindy, Claudia, Helena en Naomi tot Kate, Cara, Jourdan, Joan en Miranda’.

Charlotte Tilbury verzorgt de make-up voor de grootste modeshows, maar ze wordt ook ingeroepen door modellen en actrices zoals Millie Mackintosh, Suki Waterhouse en Margot Robbie. Eerder dit jaar deed ze ook de bruidsmake-up voor Poppy Delevingne.

Foto: website Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury legt uit hoe je de 'Supermodel Look' kan bekomen

 

With the beautiful Jennifer, heavenly ending to an exciting stay in LA! #jenniferaniston #goldengoddess #la #ilovemyjob

A photo posted by Charlotte Tilbury (@ctilburymakeup) on

Charlotte Tilbury met actrice Jennifer Aniston

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer