Vrouw onthult bij thuiskomst van echtgenoot heuglijk nieuws dat ze al zes maanden geheim hield

De Amerikaanse marinier Chris Daugherty beleefde vorige week een prachtige thuiskomst. De man was terug in San Diego na een zes maanden durende missie met de Amerikaanse marine. Het weerzien met zijn familie was op zich al een fijn moment, maar kreeg zelfs nog een climax toen zijn vrouw Natasha met heuglijk nieuws op de proppen kwam.

kmlo

De dame was namelijk zwanger van een vierde kind. Pas toen ze Chris attent maakte op een bord dat de familie bij zich had, kreeg Chris door wat er gaande was. “Is dat echt?”, vroeg de man meteen, waarna er een dikke knuffel en innige kus volgde.

Amper een week nadat Chris op missie vertrok, ontdekte Natasha dat ze zwanger was. “Het was eigenlijk vrij onverwacht”, vertelde ze. “We dachten niet dat het zou gebeuren, hij was toen ook maar voor een korte periode thuis.” In plaats van het grote nieuws mee te delen via een mailtje, besloot ze om het geheim te houden totdat Chris terug thuiskwam. Maar liefst zes maanden lang.

Emojis

Daarvoor moest ze soms strategisch te werk gaan. Zo verborg ze telkenmale haar buik wanneer ze familiefoto’s deelde met haar man. “Ze kon het erg goed verbergen, soms gebruikte ze emoji’s of ging ze achter iemand staan”, lachte Chris. Niettemin had Natasha soms het idee om het toch te vertellen, vooral toen de vrouw te horen kreeg dat de missie van haar echtgenoot met een maand werd verlengd. “Ik raakte toen erg emotioneel”, vertelde ze. “Ik vroeg me af of ik me schuldig zou voelen indien er iets zou gebeuren met de baby zonder dat hij het wist.”

Uiteindelijk besloot ze dus om het alsnog geheim te houden tot het weerzien, en dat bracht een prachtige video van de onthulling met zich mee. Op korte tijd hebben al duizenden mensen de beelden bekeken op haar Facebookaccount. Natasha zal normaal gezien eind augustus bevallen van haar vierde kind.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer