© Marc Peeters

Grobbendonk en Bouwel feesten!

Op zondag 2 juli organiseert het gemeentebestuur van Grobbendonk een dag vol plezier en activiteiten. Belangstellenden zijn vanaf 13.00 uur van harte welkom op het Astridplein van Grobbendonk, dat voor dit evenement autovrij wordt gemaakt.

Marc Peeters

Dit alles kadert in het initiatief Vlaanderen Feest!, de 11-daagse periode voor de Feestdag van de Vlaamse Gemeenschap. Het gemeentebestuur wil met dit evenement de inwoners van Grobbendonk en Bouwel op de been krijgen voor een ontzettend leuke en actieve zondag. Bedoeling: vlak na de schoolperiode en bij de start van de vakantie eens goed uit de bol gaan!

"Vanaf 13.00 uur ben je welkom op het Astridplein. Je kan er, terwijl je rustig iets drinkt op één van de caféterrassen, de hele namiddag genieten van kinderanimatie. Vanaf 17.00 uur is er de mogelijkheid om te picknicken. Je bent vrij om jouw eigen deken, eten en drinken mee te nemen, maar je kan ook terecht bij verschillende kraampjes op de parking voor de bibliotheek.De avond wordt geopend om 18.30 uur met een optreden van MAF. Om 20.00 uur staat er een optreden van Frimout gepland, een Nederlandstalige popband

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER