© Bart Van den Langenbergh

© Bart Van den Langenbergh

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Hippe kledingzaak Two Store opent deuren op Grote Markt

De nieuwe, hippe kledingzaak Two Store opende de deuren, pal op de Grote Markt in Turnhout. Two Store palmt een voormalige winkel in lederwaren en uitzendbureau in.

Bart Van den Langenbergh

Het bleef de voorbije weken een goed bewaard geheim welke zaak zou openen in het pand tussen ­café De Markt en café Sint-Pieter, pal op de Grote Markt in Turnhout. Donderdag gingen de deuren open van de nieuwe, trendy kledingzaak Two Store. Na Geel, Mol en Diest opende in Turnhout al het vierde filiaal van de keten met hippe kleding voor heren en dames van 14 jaar tot 60-plus.

Two Store palmt de leegstaande panden in van de voormalige lederzaak Jumping en van een interimkantoor. De zaakvoerders maakten van de twee gebouwen een geheel, dat een industriële en ­vintage-look meekreeg. Guy Buys, zaakvoerder van de bekende kledingzaken Othello, heeft het concept bedacht. “We bieden kleding aan betaalbare prijzen in een mooi kader met de service van een boetiek”, legt Guy Buys uit. “Waar Othello staat voor Italiaanse geraffineerde kleding in een hogere klasse is Two Store een winkel met karaktervolle kleren, met vooral Deense en Scandinavische labels.”

Lees het hele verhaal zaterdag in Gazet van Antwerpen - editie Kempen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER