© Koen Dhollander

© Koen Dhollander

© Koen Dhollander

© Koen Dhollander

© Koen Dhollander

© Koen Dhollander

© Koen Dhollander

© Koen Dhollander

© Koen Dhollander

© Koen Dhollander

© Koen Dhollander

© Koen Dhollander

© Koen Dhollander

© Koen Dhollander

© Koen Dhollander

© Koen Dhollander

© Koen Dhollander

© Koen Dhollander

© Koen Dhollander

© Koen Dhollander

© Koen Dhollander

© Koen Dhollander

© Koen Dhollander

1 / 23
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

IN BEELD. 12 chefs vieren vijf jaar Njam.tv met publiek

De 12 njam!-chefs kwamen dinsdagavond samen met hun team koken voor een volledig uitverkochte Zaal Stuurboord aan Hangar 26 op de Scheldekaaien. De bekende televisiekoks poseerden voor het publiek en lieten hun culinaire meesterwerkjes proeven aan al de aanwezige liefhebbers. Aanrader was zeker de strozzapreti met porcini en truffel van de Italiaanse chef Peppe Giacomazza.

kdm
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER