© Photo News - Walibi

Grote veranderingen in Walibi, meer dan tien nieuwe attracties op komst

Walibi plant enkele ingrijpende veranderingen. Er wordt maar liefst honderd miljoen euro gepompt in meer dan tien nieuwe attracties die de volgende vier jaar het daglicht moeten zien en een verregaande renovatie.

nkdr

De directie van het park heeft vanmiddag op een persconferentie bekendgemaakt dat maar liefst 75 procent van het park gerenoveerd wordt tegen 2021. Volgend jaar al zal een nieuwe zone speciaal voor kinderen naar het voorbeeld van Aqualibi de deuren openen. In de daaropvolgende jaren zullen daar nog tal van andere attracties bijkomen.

“Het doel is om onze site te transformeren zodat we de referentie worden voor Belgische pretparken. Wat mogen jullie verwachten de komende jaren? Eerst en vooral jaarlijks nieuwe attracties, maar ook een nieuw thema voor elke zone in het park”, zo klonk het bij het park.

(lees verder onder de foto)

© Walibi

Volgend jaar zal er al een nieuwe rollercoaster geïnstalleerd worden in het park, vlakbij de Challenge of Tutankhamon. Ook zal er een nieuwe exotische zone ingericht worden. In Aqualibi komt er een nieuwe speelzone voor de allerjongsten, zelfs voor kindjes die nog niet kunnen zwemmen.

In 2019 worden drie andere zones aangelegd in het park en in 2020 zal de huidige westernzone gerenoveerd worden en zal er een grote nieuwe interactieve waterattractie bijkomen. “Naast tal van andere verrassingen.”

© Walibi

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer