Ariana Grande schrapt al haar concerten tot 5 juni, dus ook haar show in Antwerpen

© AP

Na de terroristische aanval bij de Manchester Arena, kort na afloop van een concert van Ariana Grande, heeft de Amerikaanse popster de rest van haar ‘Dangerous Woman’-tournee tot en met 5 juni geannuleerd, dat meldt haar woordvoerder aan het persagentschap Reuters.

adm

Na de gruwelijke aanslag, kort na de afloop van een concert van Ariana Grande, waren er al geruchten dat de Amerikaanse popster de rest van haar tournee ging opschorten. Nu meldt haar woordvoerder aan het persagentschap Reuters dat alle concerten tot en met 5 juni niet zullen doorgaan.

© AFP

“De Dangerous Woman-tournee met Ariana Grande is opgeschort tot we beter zicht hebben op de situatie”, aldus het officieel statement. “Ook vragen we in deze moeilijke tijden om de stad Manchester en de getroffen families te blijven steunen nadat ze geraakt werden door deze laffe daad van zinloos geweld. Onze manier van leven is nogmaals bedreigd maar we komen hier samen uit.”

Antwerpen

Logischerwijs is ook het concert in Antwerpen afgelast, dat laat de Sportpaleis groep weten in een persbericht.

”Ook de Belgische passage, voorzien op zondag 28 mei in het Sportpaleis, is dus afgelast. Ticketkopers kunnen uiteraard rekenen op een volledige terugbetaling.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen