Dessel Sport maakt brandhout van WS Brussels

Dessel haalde zwaar uit want in een aantrekkelijke eerste helft kon het al vroeg voor een definitieve kloof zorgen want met de rust stond er al een riante 4-1-voorsprong op het scorebord. Dessel Sport lijkt dus klaar om de Play Offs in te gaan.

Francis Van Hoof

Met een knap doelpunt zorgde Vansimpsen al voor een vroege voorsprong, maar Koffi kon gelijkstellen na een mooie actie. Janssens, Dreesen en Gerits zorgden voor een riante 4-1 en dat was nog gevleid voor de bezoekers.

Match gespeeld dus en Baeten vergrootte even na rust de voorsprong nog na een knappe schuiver. Voor de thuisploeg moest het dus niet meer na de rust en de bezoekers waren niet meer bij machte om iets terug te doen.

DOELPUNTEN: 6’ Vansimpsen 1-0, 9’ Koffi 1-1, 24’ Janssens 2-1, 27’ Dreesen 3-1, 44’ Gerits 4-1, 47’ Baeten 5-1

GELE KAARTEN: Mbolo, Vergerolle

DESSEL SPORT: Kustermans, Smet, Remen, Dreesen, Vosters, Tilburgs (80’ Ofori), Baeten (78’ Reuten), Gerits, Janssens, Jutten (80’ Breugelmans), Vansimspen

WS BRUSSELS: Dupré, Niankou, Vergerolle, Zaanan, Divrikli, Ben Sliman (46’ Zoundi), Mbolo, Kalonji, Soladio (54’ Sefaj), Odimboleko (52’ Moens), Koffi