© Neel Vermeiren

Posthuis pakt uit met gevarieerd programma

Volgens weekend wordt Kruisweg kermis gevierd. In en rond het Posthuis wordt een stevig feestprogramma aangeboden.

De tandem Posthuisstoempers-Bioracers geeft vandaag de start voor Kruiswegkermis op de Witgoorsebaan voor een individuele tijdrit van 5,6 kilometer. 130 deelnemers hebben zich ingeschreven om te komen vlammen tijdens deze Proloogse Baan. De eerste deelnemer start om 18.30u. De prijsuitreiking gebeurt om 22u in ’t Posthuis.

Vrijdag 26 augustus staat daar de Crossroads Fair gepland met Makes a Difference en deejays Stereo for Two, Voltage en Onesixty.

Zaterdag 27 augustus gaat om 13u een motortoertocht van start. Van 19 tot 23u is er een fuif op het terras. Om 21u start de clash van de Wezelse bands met Kinsman versus Concrete Cell. Daarna is er een fuif in de stijl van de jaren 80 en 90 met Smurry Halders. Zondag begint een petanquetoernooi om 13.30u. Hiervoor moet ingeschreven worden. Vanaf 16u treedt The True Gods of Sound and Stone Deluxe op met begeleiding van het Posthuiskoor. Om 21u is het de beurt aan Fox Hunt Does Ted Nugent en om 22.30u staat Fokker Tribute to Lemmy op het podium. Maandag zijn er nog volksspelen aan ’t Posthuis, Kan10 (basket), gemeentehuis (AchterDorp) en Ribbens (U/turn en Zandbergrun).

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER