52-jarige Belg door eigen vrouw vermoord in Brazilië

© *

Een 52-jarige Belg is in het Braziliaanse vakantieparadijs Bahia verdoofd en daarna vermoord door zijn 28-jarige vrouw. Die verklaarde eerst dat ze werden overvallen, maar gaf dan toch toe dat zij hem uit de weg had geruimd.

sp, tg

Elaine Marques (28) belde gisteren zelf naar de hulpdiensten. Ze waren overvallen en de dader had haar man, Louis Marot (58), tijdens een worsteling doodgestoken. Dat gebeurde in Sun Beach, een luxeresort in Barra Grande, een paradijselijk plaatsje aan de Atlantische Oceaan. Maar op de camerabeelden van het domein was geen onbekende te zien en ook in de rest van de verklaringen van de jonge knappe vrouw zaten nogal wat tegenstrijdigheden. Bovendien werden bloedvlekken gevonden op haar kledij. Tijdens een tweede verhoor gaf ze de feiten toe. Een echt motief gaf ze nog niet maar geld speelt mogelijk een rol. Marot zat er warmpjes in.

De Brusselaar, die nog veel familie heeft in ons land, hield jaren een bar open in Ganshoren en was ook bezeten door boten. Jaren geleden, hij was ondertussen gescheiden van zijn vrouw, verliet hij ons land en verhuisde naar de Côte d’Azur. Een jaar of tien geleden trok hij dan naar Brazilië om daar een nieuw leven te beginnen. Hij werkte er onder meer een tijd als schipper op een luxejacht van een rijke Braziliaan. Vier jaar geleden leerde hij Marques kennen. In februari van dit jaar trouwden ze. De vrouw riskeert levenslang.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen