© W&F

Lokaal en internationaal talent op het podium van Muziek in de Wijk

Een karavaan van muziek trekt door de stad. Muziek in de Wijk is een vast gegeven in de Zomer van Antwerpen. De muziekkaravaan houdt halt in het Hof De Bist in Ekeren op 2, 9, 16 en 23 augustus.

Marc Wouters

Er komen muzikanten van over de hele wereld, maar ook talent van dicht bij huis. Dit jaar start Muziek in de Wijk op woensdag 2 augustus met een mega-grill. In samenwerking met de lokale verenigingen verzorgt de Zomer van Antwerpen in samenwerking met het district en 252cc, voor een uitgebreid groentebuffet met een stukje vlees. Opgelet, reserveer snel een plekje om 18u, 19u of 20u via de website van het cultuurcentrum. Hier vindt u ook de prijzen.

Muziek in de Wijk opent in park Hof De Bist om 19.30u met de Ekerse Hanne Peetermans. Samen met haar band gaat ze op zoek naar dat kleine deurtje in het hoofd, waarachter zicht geheime werelden verschuilen. Als internationale gast treedt de Braziliaanse groep Cabruêra op. Traditionele coco, forró en maracatú mengen ze met funk, hiphop en reggae. Inkom gratis.

http://www.252cc.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER