© Chris VAN ROMPAEY

Brakrock Ecofest presenteert internationale topaffiche

Op de voorlopige affiche van de vierde editie van Brakrock Ecofest prijken al zestien bands. Opmerkelijk dit jaar zijn de vele internationale namen.

Chris Van Rompaey

“We wisten ook deze keer enkele toppers van formaat te strikken. Zo zullen onder meer Diablo Boulevard, Guttermouth en Teenage Bottlerocket hun opwachting maken op de Riverstage. De Woodstage pronkt met namen zoals The Set Up en Set Things Right. Dit is slechts het topje van de ijsberg, met niet minder dan tien toerende bands uit zeven verschillende landen”, zegt Kim Vervoort van de organiserende vzw Effenaf.

Ecologie staat hoog in het vaandel bij de organisatoren van dit Duffelse festival. De focus ligt op weinig afval en hergebruik. Verder staat Brakrock ook voor eerlijkheid. “Door met Oxfam samen te werken, kiezen we steevast voor faire handel. En aangezien het festivalterrein vlak bij het treinstation en de bushalte gelegen is en we ook nog eens in een grote fietsenparking voorzien, moedigen we iedereen aan om de auto thuis te laten. Breng zeker je longboard mee, want vóór de opening van het festival vindt een skatewedstrijd plaats.”

PRAKTISCH

Brackrock Ecofest, zaterdag 1 augustus, kasteelruïne Ter Elst.

www.brakrock.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER