Kruispunt naar ziekenhuis vanaf dinsdag afgesloten

Het kruispunt van de Mechelsesteenweg met de Baron Opsomerlaan en de Sluislaan wordt vanaf dinsdag 26 mei tot vrijdag 5 juni volledig afgesloten. Het ziekenhuis is daardoor enkel bereikbaar via de Kolverniersvest en de Kanunnik Davidlaan.

Chris Van Rompaey

In opdracht van de stad werkt een aannemer sinds einde maart aan de heraanleg van het kruispunt Mechelsesteenweg met de Kazernedreef, Sluislaan en en Baron Opsomerlaan.

De werken voor de laatste fase starten op dinsdag 26 mei en duren tot vrijdag 5 juni. De Kazernedreef, parking Dungelhoeff en de parking van het zwembad blijven hierbij bereikbaar komende van de Ring (16). Er worden tijdens deze periode ook werken uitgevoerd ter hoogte van de Kazernedreef, waardoor het nodig zal zijn (begin juni wellicht) om de straat één dag en nacht af te sluiten. Op dat moment zulen de parkings 24 uur niet beschikbaar zijn.

De Baron Opsomerlaan en Sluislaan lopen tijdens deze fase dood ter hoogte van de Mechelsesteenweg. Parkeren in de Sluislaan en het Spaanderveld is niet mogelijk. De Mechelsestraat loopt dood ter hoogte van Mechelsesteenweg, maar fietsers en voetgangers kunnen door in beide richtingen. Op de Ring wordt het verkeer richting stadscentrum omgeleid via de Antwerpsesteenweg. Wie naar het Heilig Hartziekenhuis wil, moet omrijden via de Kolverniersvest en Kanunnik Davidlaan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER