De Vos en Lemmens: Geen sausjes, wel verkiezingskandidaten

Elke verkiezingskandidaat doet zijn best voor zijn deel van de media-aandacht. Sommigen maken daarvoor zelfs heuse campagnefilmpjes, inclusief foute woordspelingen. Zo ook De Vos en Lemmens. De combinatie van beide namen klinkt als een bekende sauzenfabrikant, maar het zijn in werkelijkheid twee Brusselse CD&V'ers.

Helmut De Vos en Lieven Lemmens staan tijdens de komende verkiezingen respectievelijk op de tweede en vierde plaats op de CD&V-lijst voor het Vlaams Parlement in de kieskring Brussel-Hoofdstad. Doordat er slechts 6 van de 124 Vlaamse parlementsleden in Brussel verkozen worden, lijkt het duo weinig kans te hebben om ook effectief een zetel in de wacht te slepen. Toch lijkt dat alvast hun enthousiasme niet te bederven.

Leuk filmpje, dat wel, en precies ook grotendeels op café opgenomen, wat vooral het geluid niet ten goede komt. Vooralsnog komen we wel weinig te weten over de inhoud van beide kandidaten. Op hun YouTube-kanaal staat wel een ander filmpje waar iets meer inhoud in zit.

Meest gelezen