© Tim Garré

Jeugdkerk The Revolution Limburg organiseert avond

Na een lange pauze van toch wel 4 maanden, komt weer een nieuwe editie van Jeugdkerk The Revolution in zicht. Op 3 januari 2015 willen we voor jou een spetterende avond neerzetten. Het thema van deze avond is dan ook ‘Sta op en schitter’.

Tim Garré

Als je naar de dokter gaat, kun je misschien de ‘naam’ griep, koorts of kanker krijgen.Als je naar de psycholoog gaat, krijg je misschien de ‘naam’ psychose, depressie of burn-out.Als je naar een school gaat, noemen ze jou misschien een aansteller, een dommerik of een strever.Maar wie ben jij echt? Ben je een van deze namen? Hebben andere mensen het recht een naam op jou te plakken? NEEN! Als je Christus hebt aangenomen, heb jij de naam van Jezus… Je mag Gods kind genoemd worden! Zijn zoon… Zijn dochter… En hij is trots op jou! Sta daarom op… en schitter!!

Hou jij ook van een vleugje humor? Kom dan zeker op 3 januari naar de jeugdkerk, waar we dit thema onder handen zullen nemen, met als spreker Karim Landoulsi! Er zijn weinig sprekers die zo dynamisch en humorvol een boodschap kunnen overbrengen. Ook zal er weer dans, drama en muziek zijn!

Daarnaast zal deze avond gevuld zijn met veel special effects! We vragen jullie daarom om zo ‘special’ mogelijk gekleed te komen. Hoe meer glitter en glamour, hoe meer kans jij maakt op twee cinematickets!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer