© GVA

Herentals Feest gratis met K3

De twaalfde editie van Herentals Fietst-Feest weet al welk muzikaal vlees het in de kuip heeft. Met K3 in het kinderprogramma heeft de organisatie alvast de hoogst droombare topper beet.

Hans Otten

Herentals Feest is een gratis volksfeest met tal van bekende artiesten. Voor de kinderen start om 14u een programma met Blitz Zomershow, De Bende en om 17u de klepper van de middag: K3.

Omdat een toeloop verwacht wordt en het terreurniveau nog altijd op 3 staat, gelden speciale veiligheidsmaatregelen. Omdat de Grote Markt wordt afgesloten als ze te vol dreigt te lopen, raadt de organisatie raadt aan om goed op tijd te komen en zo weinig mogelijk draagtassen en rugzakken mee te brengen.

Het avondprogramma heeft vanaf 18u een gevarieerde reeks artiesten in petto. Beginnend met boybandnostalgie met Get Ready!, gevolgd door Eurosongrevelatie Laura Tesoro en de stevige rockcovers van Pig Bag Army (met bekende rasartiesten in de gelederen). Guga Baul zorgt met Radio Guga voor een veelkleurige aanzet naar de Open Air Party met TND (The Nasty Deejays).

Praktisch

Herentals Feest op vrijdag 29 juli vanaf 14u op de Grote Markt in Herentals. De toegang is gratis.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER