Engels maakt rentree, Limbombe en Van Rhijn in kern Club Brugge

© BELGA

© BELGA

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Björn Engels is hersteld van de blessure aan zijn dij/liesstreek die hem van het EK hield en speelt mogelijk vanavond zijn eerste officiële minuten van het seizoen. “Samen met Benoît Poulain werkt hij aan zijn comeback”, verduidelijkt Michel Preud’homme. “Björn heeft een kleine fysieke achterstand en het blijft oppassen of hij niet hervalt in zijn blessure. Maar hij moet ook matchritme opdoen om weer helemaal fit te raken. Een match starten, een match rusten. Dat is goed mogelijk. Het is belangrijk dat er in het begin van het seizoen een goede basis wordt gelegd.”

gma

Tomas Pina (knie) en Brandon Mechele (enkel) zijn nog afwezig en Felipe Gedoz moet eerst een conditionele achterstand goedmaken. Maar verder zijn er weinig zorgenkinderen bij Club Brugge. Alleen met Lior Refaelov (lies) blijf het licht oppassen of hij niet hervalt.

Nieuwkomers Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe zitten wel in de selectie. “Anthony heeft zich snel aangepast en ook met Ricardo gaat het goed”, zegt Preud’homme. “We hebben in de voorbereiding niet veel blessures gehad of veel nieuwe spelers moeten laten inwerken. Daardoor kan ik de geblesseerden rustig laten revalideren en de nieuwelingen tijd geven hun weg hier te vinden.”

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen