Juttu kiest voor Belgisch talent in pop-upruimte

Een beeld uit de vestiging in Antwerpen © Juttu

Conceptwinkel en multibrandstore Juttu biedt van 8 september tot 19 oktober de collecties van Belgische designers aan in zijn vestigingen in Antwerpen, Brugge en Roeselare.

km, cfaj

Juttu, Fins voor ‘verhaal’, is een winkelconcept uit de stal van AS Adventure. De conceptwinkel besliste om de handen in elkaar te slaan met het Flanders Fashion Institute en Design Vlaanderen om Belgische designers een platform te geven onder de noemer #IkKoopBelgisch.

De winkelsstaan erom bekend te kiezen voor merken met als sleutelwoorden duurzaamheid en authenticiteit.

Van 8 september tot 19 oktober is het werk van acht beloftevolle Belgische brands terug te vinden in de pop-upruimte van de drie winkels. U vindt er onder ander drie Antwerpse designers: Madame Volt toont er haar collectie handgeschilderde houten juwelen, Re-Do stelt zijn hippe papierwaren voor die gemaakt zijn van papieroverschotten en Studio Bibette verkoopt vrolijke tekeningen die de wereld positieve vibes insturen.

Maar ook Helix (juwelen en accessoires), Roche Rouge (duurzame modeaccessoires), Edelplast (juwelen), Hausmerk (homeware) en Emely Van Impe (knitwear) zijn uitverkorenen.

© Juttu

© Juttu