Collins: "Adele is een glibberig klein visje"

Er zit een haar in de boter tussen Phil Collins en Adele. Dat blijkt uit een interview van de voormalige drummer van Genesis met Q Magazine. "Ze gaf me muziek die ik moest afwerken, maar liet vervolgens niks meer van zich horen."

"Een glibberig klein visje." Zo noemt Collins de zangeres in het interview. "Ze contacteerde me met de vraag of ik samen met haar muziek wilde schrijven. Ze gaf me muziek die ik moest afwerken. Ik wist niet of ik de auditie wel had doorstaan, want ze liet vervolgens niks meer van zich horen."

Toen hij haar uiteindelijk opnieuw te pakken kreeg, snauwde ze hem naar eigen zeggen af. "Ze zei dat ze aan het verhuizen was en dat haar baby veel van haar tijd en energie vergde. "Ik doe eigenlijk helemaal niks momenteel", zei ze. Nu hoor ik dat ze binnenkort een nieuw album uitbrengt. Ik sta er niet op, dat weet ik wel zeker."

Over de precieze lanceringsdatum van dat nieuwe album hangt nog steeds een waas van mysterie. Eerder was sprake dat het nog voor Kerstmis zou verschijnen, maar dat werd later ontkend.

Meest gelezen