Zo zien de kinderen uit de kersthit ‘Love Actually’ er nu uit

© *

© *

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

'Love Actually', de hartverwarmende mozaïekfilm uit 2003, is zoveel jaar later nog altijd de ideale film om tijdens de kerstperiode onder een warm dekentje van te genieten. Een van de schattigste verhaallijnen in de romcom is die van Sam die verliefd is op zijn klasgenootje Joanna. Maar hoe zien die twee er tegenwoordig uit?

flb

Eerst en vooral even het geheugen opfrissen:

In de film is Sam verliefd op Joanna en achtervolgt hij haar naar de vlieghaven, in een finale poging zijn liefde voor haar op te biechten. De rollen worden gespeeld door Thomas Sangster (25) en Olivia Olson (23). Olivia brengt in de film tijdens een show op school het liedje 'All I Want For Christmas Is You' en liet daar al blijken dat ze een fantastische stem heeft. Na al die jaren zingt ze nog steeds en timmert aan de weg als singer-songwriter. Ze verleent ook haar stem aan een personage in de cultcartoon 'Adventure Time'. Van haar schoonheid lijkt ze bovendien nog niets verloren te zijn.

 

?? @buzzfeedceleb

Een foto die is geplaatst door Olivia Olson (@oliviaroseolson) op

Haar tegenspeler Thomas Sangster gooit zich voornamelijk wel op zijn acteerwerk. Zo doet hij onder andere mee in de hitserie 'Game of Thrones' en in de blockbusters van 'The Maze Runner'. In tegenstelling tot Olivia is hij helemaal nog niet zo heel veel veranderd. Al probeert hij tegenwoordig om er wat stoerder uit te zien en het schattige wat achterwege te laten.

 

Hello!

Een foto die is geplaatst door Thomas Sangster (@sangsterthomas) op

 

Throwback Tux-day

Een foto die is geplaatst door Thomas Sangster (@sangsterthomas) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen