© jokko

VIDEO. Antwerps hiphopcollectief NoMoBS krijgt eigen rubriek in ‘Café Corsari’

Eerst veroverden ze het Kiel, daarna Antwerpen en vanaf vanavond heel Vlaanderen. In het laatste seizoen van Café Corsari, dat vanavond start, krijgt het hiphopcollectief NoMoBS een eigen rubriek. “Twee verschillende werelden die voor het eerst samenkomen”, vat groepslid Salah samen.

jan stassijns

In het allerlaatste seizoen van Café Corsari krijgen presentatoren Freek Braeckman en Tomas De Soete er een heleboel nieuwe rubriekgasten bij, onder wie Ta­tyana Beloy, Bent Van Looy en de Nederlandse stand-upcomedian Jan Jaap van der Wal.

Maar ook Salah (26), Saïd (26), Mike (26) en Yahya (33) van het Antwerpse hiphopcollectief NoMoBS zullen dit seizoen geregeld aan bod komen. Ze maken vanavond hun televisiedebuut.

“Erkenning krijgen, doet altijd goed”, zegt Salah. “Er wordt over ons gesproken, er is respect, en dat is heel plezant. We zijn begonnen met onze muziek, dat was het enige wat we hadden. Vorig jaar zijn we ook in de theaterwereld beland, en dat heeft veel deuren geopend voor ons. In Café Corsari zullen we vooral inspelen op de actualiteit, met sketches, straatinterviews en uiteraard ook muziek. Het zijn twee verschillende werelden die voor het eerst samenkomen.”

Lees meer in Gazet van Antwerpen

INFO

Café Corsari, om 22u op Eén

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER