© Tommy Maes

Balense wijkpolitie keert terug naar oude locatie politiekantoor

De politie Balen-Dessel-Mol heeft een nieuwe wijkpost geopend in Balen. Inwoners van Balen kunnen voortaan terecht in het kantoor in de Steegstraat. Op die locatie was decennia geleden het politiekantoor van Balen gevestigd.

Tommy Maes

De wijkpolitie van Balen is afgelopen week verhuisd naar de nieuwe wijkpost in de Steegstraat. "Vroeger was het politiekantoor van Balen op dezelfde locatie gevestigd. Nu keren we dus terug naar onze roots", zegt commissaris Mark Cornelis. "Met de politiehervorming was er al sprake van een verhuizing naar een nieuwe wijkpost. Nu is het eindelijk zover. De vorige locatie was verouderd en we hadden te weinig ruimte."

Het nieuwe kantoor biedt meer mogelijkheden voor inwoners en de politie. "Wij hebben nu meer ruimte. Zo hebben we een vergaderruimte, die we ook als eetzaal kunnen gebruiken. Omdat we pal in het centrum zitten, zijn we ook beter bereikbaar voor de inwoners van Balen. Bovendien hebben we twee verhoorlokalen waar inwoners in alle discretie hun problemen kunnen aankaarten"

Het wijkkantoor is elke werkdag open van 9 tot 12u en donderdagavond ook van 17 tot 20u. Meer info: www.politiebalendesselmol.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER