Dana Winner toont stoere kant in 'Liefde voor Muziek'

In het muziekprogramma ‘Liefde voor Muziek’ op VTM waren maandag de hits van Johannes Genard aan de beurt. Dana Winner stak zijn ‘New Kids In Town’ met verve in een Nederlands jasje. Een nieuwe Vlaamse klassieker lijkt geboren.

BaP

Belle Perez maakte duidelijk dat ze internationale superstercapaciteiten heeft met haar stevige interpretatie van ‘The World is Gonna End Tonight’. “Goed, jongen”, kan Genard zijn enthousiasme over de bewerking niet verhullen.

De gevoelige snaar werd dan weer geraakt door Eva De Roovere. Zij maakte de ruimte volledig stil met haar versie van ‘Black Dog Panting’.

Ian Thomas maakte een sterke indruk op de originele zanger met zijn cover van ‘Envelop Me’.

Sioen gaf zijn eigen mysterieuze draai aan het nummer ‘Warpaint’. Het gevolg is een lied dat in niets meer lijkt op het origineel.

Soulsister-zanger Paul Michiels haalde zijn mondharmonica boven om ‘O Delusions’ naar zijn hand te zetten. Op zijn 67ste bewijst de zanger uit Heist-op-den-Berg dat hij nog steeds de hoge tonen kan halen.

Johannes Genard koos als tributenummer ‘Down There by the Train’ van Tom Waits. De klassieker werd met het volle respect en eerbetoon gebracht.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER